Afvoer ontstoppen Almelo

Uw huishouden of productie kan niet doorlopen zonder goed werkende afvoeren. Daarom kunt u onze riooldeskundige in Almelo dag en nacht bellen, op iedere dag van de week. Hij zorgt voor een efficiënte en betaalbare oplossing, zonder schade aan de leidingen en aan uw sanitair. Direct uw afvoer ontstoppen? Ook bij spoed kunt u ons bellen.

Professionele afvoer ontstopping in Almelo

Een afvoer ontstoppen gaat niet altijd zonder slag of stoot. Voor hardnekkige verstoppingen kunt u daarom altijd beter een rioolvakman inschakelen. Hij heeft altijd het juiste gereedschap bij zich en kan, indien nodig, ook reparaties uitvoeren. Is dat nog niet voldoende? Dan zijn de andere voordelen u misschien nog niet bekend...

 • Onze expert gebruikt alleen gereedschap van hoge kwaliteit.
 • Al onze ontstoppingsmethodes zijn milieuvriendelijk.
 • Het preventief doorspuiten van uw leidingen, dan wel afvoeren, is mogelijk. Zo worden beginnende verstoppingen direct in de kiem gesmoord!
 • Is er sprake van een defect in uw riolering waardoor u vaker last heeft van verstoppingen? De expert kan dit meteen voor u uitzoeken.

Uw afvoer ontstoppen: kan het ook periodiek?

Jazeker. U sluit dan een onderhoudscontract met ons af. Onze expert komt dan regelmatig uw afvoeren onderhouden. Inspectie, reiniging en advies zijn dan uiteraard inbegrepen. Een dergelijke dienst is zeer nuttig in de volgende gevallen:

 1. U heeft last van een ernstig rioolprobleem, maar u kunt de reparatie nog niet bekostigen. Intussen moet u wel gebruik kunnen blijven maken van uw afvoeren. Onze expert kan u dan tot de dag van de reparatie uit de nood helpen als er weer eens een blokkade optreedt.
 2. U bezit meerdere woningen en u kunt nooit alle rioolproblemen tegelijk oplossen. Gaat u akkoord met een onderhoudscontract, dan kan onze specialist alle adressen aflopen voor onderhoud en afvoer ontstopping.

Kosten afvoer ontstoppen Almelo

 • Wat voor resten blokkeren uw afvoer?
 • Hoe hardnekkig is de verstopping dan?
 • Is er misschien sprake van een ernstiger rioolprobleem? Misschien heeft u daardoor (regelmatig) last van ophopingen in uw afvoer?
 • Hoe hoog woont u? Mogelijk moeten wij met een aangepaste auto komen.
 • Welk gereedschap moeten we gebruiken om de blokkade te verwijderen?
 • Hoeveel uren moeten voor de klus uitgetrokken worden?
Deze vragen zijn van groot belang voor het bepalen van de kosten. Deze kunnen per situatie en per locatie verschillen, want niet alle problemen kunnen op dezelfde manier opgelost worden. Onze specialist rekent in ieder geval een eerlijke prijs. Hij zal u dan ook vooraf uitleggen welke werkzaamheden nodig zijn.

Onze vakman helpt u graag bij een afvoer ontstopping!

U hoeft niet langer om een riooldeskundige verlegen te zitten als u in Almelo woont of werkt. Wij beschikken namelijk over zeer ervaren vaklui die met veel enthousiasme te werk gaan. Een afvoer ontstoppen kan zonder stress: bel ons voor een afspraak en onze vakman komt er zo snel mogelijk aan!

Snel en vakkundig van uw verstopping af?

Wij staan 24/7 voor u klaar!